به روایت: پروفسور ایرج عشقی
پس از گذشت ۳۹ سال به طور اتفاقی به مقالهای از سرگذشت شهابسنگ نراق از جعفر سپهری منتشر شده در ماهنامه نجوم برخورد کردم که دارای عکسهایی از محل برخورد شهابسنگ در محل مدرسه معصومی بود. از اینکه سوراخ ایجاد شده در محل برخورد تا کنون محفوظ مانده بود، بسیار متعجب و خوشحال شدم.
پس از یافتن شماره تماس شهرداری نراق، با شهردار محترم وقت تماس گرفته و خود را معرفی نمودم. ایشان هم خوشحال شده و حتی در طول پیگیری یافتن بنده، تصور میکردند شاید در قید حیات نباشم.
سرانجام پس از گذشت ۳۹ سال در سال ۱۳۹۲ عازم نراق شده و با شهردار محترم وقت نراق ملاقات و از محل برخورد در مدرسه معصومی بازدید نمودم. و از اینکه با حمایت شهرداری و مدیر مدرسه معصومی این مکان محفوظ مانده از خوشحالی هیجان زده شدم. در همین بازدید با شهردار محترم نراق درباره ایجاد موزه شهاب سنگ ایران در محل برخورد شهابسنگ که در جهان بینظیر است گفتگو نمودم، زیرا موزه شهابسنگ در جهان وجود دارد اما موزه شهاب سنگی که در محل برخورد وجود داشتهباشد و هم چنین اینکه محل برخورد را میتوان مشاهده نمود منحصر به فرد است.
از سال ۱۳۹۲ با حمایت و همکاری فراوان روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر نراق پایهگذاری و طراحی موزه آغاز گردید و تا کنون (۱۴۰۱) در مراحلهای مختلف آماده و معرفی گردیدهاست.