موزه شهاب‌سنگ، در محل برخورد شهاب سنگی که در سال ۱۳۵۳ یک شهاب سنگ ۳ کیلوگرمی در شهر نراق فرود آمد، شکل گرفته است. این شهاب سنگ سقف مدرسه‌ایی را سوراخ و قطری حدود ۲۰ سانتی‌متر ایجاد کرد. در حال حاضر ۲۰ نمونه شهاب سنگ از سراسر دنیا در آن به نمایش گذاشته شده است و بازدید از آن به‌عنوان یکی از مکان های دیدنی نراق باید در برنامه گردشگران قرار بگیرد.
ماه: <span>آبان ۱۴۰۱</span>

مویسانیت سیلیسیم کاربید در شهاب سنگ‌ها و وقوع نادر در سنگ‌های زمینی

نویسنده: پروفسور ایرج عشقی اواخر قرن نوزدهم، دانشمندی به نام هنری مویسان هنگام بررسی نمونه سنگ از شهاب سنگ کانیون دیابلو (نمونه‌ای از آن در موزه شهاب سنگ ایران در نراق)، آریزونا درآمریکا …

نمونه‌ای از شهاب سنگ کانن دیابلو ایالت آریزونا امریکا در موزه شهاب سنگ ایران در نراق

نویسنده: پروفسور ایرج عشقی شهاب سنگ‌ها همیشه از میلیون‌ها سال بر روی زمین سقوط می‌کنند. آنها زخم‌های بزرگی را بر پوسته نازک زمین وارد کرده‌اند مانند شهاب سنگ کانن دیابلو در آمریکا. سقوط …

فعالیت‌های علمی پروفسور ایرج عشقی در منطقه ایفل آلمان

مرکز زمین شناسی و موزه آتشفشانی در شهر شهر دان آلمان به عنوان خانه روابط عمومی علوم زمین طراحی کننده پروفسور ایرج عشقی در حدود ۶۰ سایت زمین‌شناسی دیدنی و جالب را با …

خلاصه رزومه علمی پروفسور ایرج عشقی

متولد ۱۳۱۸ در ایران تحصیلات ابتدایی و دبیرستانی در ایران تحصیلات دانشگاهی در رشته زمین‌شناسی در دانشگاه فنی آخن آلمان رئیس بخش اکتشافات موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران رئیس پروژه تحقیقات لرزه‌نگاری درون چاهی …

شهاب سنگ‌های موزه شهاب سنگ ایران در نراق

نویسنده: پروفسور ایرج عشقی شهاب سنگ‌هایی که تا کنون در جهان کشف شده، بطور عمده از نوع شهاب سنگ‌های سنگی، شهاب سنگ‌های آهنی و شهاب سنگ‌های سنگی و آهنی می‌باشند و منشاء آنها …

اهمیت علمی جهانی شهاب سنگ نراق

نویسنده: پروفسور ایرج عشقی طراحی کننده موزه شهاب سنگ ایران در نراق واولین محقق شهاب سنگ در ایران از سال ۱۳۵۳ ۱ –اولین شهاب سنگی از ایران که بطور وسیعی در جهان شهاب …

شهاب سنگ نراق

نویسنده: پروفسور ایرج عشقی سنگ آسمانی نسبتأ کوچکی با وزن ۳ کیلو و ۲۰۰ گرم که در روز ۲۸ مرداد ماه ۱۳۵۳ در پشت بام مدرسه نو ساز معصومی نراق سقوط نمود، یک …

قطب داغ زمین در کویر لوت

نویسنده: پروفسور ایرج عشقی قطب داغ، مکان­‌هایی در سطح زمین هستند که بیشترین دمای هوا (۱/۵ متر بالای سطح زمین) در آنها مشاهده شده‌­است. آن­ها به سبب توزیع بی­‌نظم خشکی-دریا (قاره­‌ها-اقیانوس­‌ها) در استوا …

مقدمه‌ای از کتابی درباره مرکز زمین شناسی و موزه آتشفشانی و ژئو توریسم ایفل آلمان

نویسنده: پروفسور ایرج عشقی دنیای ما توده‌ای پویا و دائماً در حال تغییر است، علاوه بر این، هر تغییری برگشت ناپذیر است. بیش از ۴/۵ میلیارد سال از پیدایش زمین می‌گذرد. در حالی …